Gratis versenden nach Deutschland
Gratis retour senden Deutschland
einfach und sicher bezahlen
9.2 Kundenbeurteilung bei Kiyoh

klantbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

9
Goed. Elk webshop zou moeten zijn

Pakket zoals beschreven in brevenbus bezorgd.

Steven
Amsterdam

Gepubliceerd op:
04/12/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel geleverd

Mooi product snel geleverd

Petra
Hoogland

Gepubliceerd op:
02/12/2022
Aanbeveling: Ja

9
Top

Dank snel juiste maat

Phoebe-Safae
Amsterdam

Gepubliceerd op:
28/11/2022
Aanbeveling: Ja

7
Goed

Minpunt: het gat voor het hoofd is aan de krappe kant

Fer
Almere

Gepubliceerd op:
28/11/2022
Aanbeveling: Ja

8
Perfect

Mijn ervaring met regenpakhuis was perfect, snel bezorgd ,helaas te klein geen grotere op voorraad. Geld werd volgende dag terugggestort. Bedankt!

L.P.Hensing
Leiden

Gepubliceerd op:
27/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle bezorging

Snel gevonden wat ik zocht en daarna snel ontvangen.

Joke Meurs-Hooijman
Wijdenes

Gepubliceerd op:
19/11/2022
Aanbeveling: Ja

9
Super

Nou regenpak getest was op de fiets naar trainen en het regende hard maar had er geen last van. Top

Albert jelle
Tollebeek

Gepubliceerd op:
15/11/2022
Aanbeveling: Ja

7
Goed

Ok

C
Albergen

Gepubliceerd op:
14/11/2022
Aanbeveling: Ja

9
Mooi pak, snelle levering

Prima

G
Groningen

Gepubliceerd op:
11/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service en kwaliteit

Ruime keus. Snel de eerste bestelling binnen, maar toch net te klein. Terugsturen ging soepel en vervangende grotere maat ook. Tevreden.

Peter
Oud-Beijerland

Gepubliceerd op:
01/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Goed

Jozien
Goes

Gepubliceerd op:
01/11/2022
Aanbeveling: Ja

10
Past perfect en stevige kwaliteit

Past perfect en stevige kwaliteit

Lucas
Maastricht

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goede prijs kwaliteit verhouding

Na ontvangst meteen uit kunnen proberen. Wind- en regendicht. Goede kwaliteit. Enige minpuntje is de wijdte van de broekspijpen, ze gaan moeilijk over m’n fietsschoenen heen.

Piet
Maarssen

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

9
Betrouwbare winkel

Leveren op de tijd die ze aangeven.

Willy
Vlissingen

Gepubliceerd op:
27/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel en comfortabel

De website is overzichtelijk, dus bestellen is een makkie. De regenbroek zit comfortabel en is van een mooie kwaliteit.

Cindy
Steenwijk

Gepubliceerd op:
21/10/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed bedrijf, werkt goed en snel af.

Ook al beviel mijn bestelling niet, snel afhandeling bij retourneren, netjes een mail bij aankomst van retour.

Jan
Ommen

Gepubliceerd op:
20/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering, goed regenpak

Prima

ESTHER
Terborg

Gepubliceerd op:
17/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle levering, ruime maatkeuze

Snel geleverd, veel maten beschikbaar, mooi compact op te bergen, nog niet hoeven gebruiken, dus nog geen oordeel over het regenpak zelf verder.

Pauline
Boskoop

Gepubliceerd op:
13/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Mooie regenpak voor op de fiets

Fel rode regenpak om goed gezien te worden in het verkeer

Ulla Herckenrath
Venhuizen

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Naar behoren

Van tevoren telefonisch contact gehad. Omdat ik zeker moest weten of de jas was wat ik dacht dat ie zou zijn! Vriendelijk en snelle levering.

Irene
Amsterdam

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima product, snel geleverd

De kleine jongen kan ermee kruipen op de stoep buiten, in het bos of het park. En als het regent komt hij droog over op de fiets bij papa voor.

karin
Nootdorp

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

7
Snelle levering, mooie producten

Ik bestelde een regenjas van Agu, helaas viel deze veel kleiner dan gedacht dus moest het terug. De vierkante paraplu leek me een leuke toevoeging maar het handvat is heel erg plakkerig. Deze heb ik ook teruggestuurd.

Femke Gielstra
Rotterdam

Gepubliceerd op:
10/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze aan regenkleding. Niet te duur en wordt snel geleverd.

Monique
Delft

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle verzending en goed product

Niet alles was op voorraad maar gelukkig in twee delen verzonden zodat ik toch een regenpak had voor het weekend. Dank jullie wel

Jeffrey
Nootdorp

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Jas voldoet , netjes verpakt en snel toegestuurd.

Christel Kluver
Rotterdam

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle verzending en prima aftersales.

Eerste exemplaar was niet naar wens en teruggestuurd. Na controle is het geld per direct teruggeboekt. Nieuw pak besteld en wederom snel opgestuurd. Een 10 van deze kant!

Ben
Egmond aan Zee

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

4
Belachelijk

Het regenpak komt terug is veel te klein 3x xl voor een dame hij kan geen eens dicht

Ingrid Van Pelt
Delft

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Nee

10
Super

Snel geleverd en de maat was perfect

Femke Schrok
Honselersdijk

Gepubliceerd op:
06/10/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed en snel geleverd

Ga zo door word ik blij van

Eric
Duiven

Gepubliceerd op:
03/10/2022
Aanbeveling: Ja

10
Ruime keuze in regen kleding

Duidelijke site. Ruime keuze. Prijsverhouding is prima . Klantenservice is goed te bereiken. Prima service.

Jantina
Hellevoetsluis

Gepubliceerd op:
29/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Supertevreden

Blij met mijn nieuwe regenjas. Hij zit heerlijk en na een aantal fikse buien ben ik ook nog lekker warm en droog. Hij is ruim genoeg, ik kan er 2 dikke truien onder doen (want hij is niet heel dik) maar zo wel warm genoeg. Verder staat hij prima, heeft fijne zakken en een goeie capuchon. Het enige wat ik zelf nog fijn vind is een petje eronder (omdat ik een bril heb).

Hanny
Beilen

Gepubliceerd op:
28/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Nette website, snelle levering

Lekker snel besteld en geleverd. Nu zijn we klaar voor de regenachtige dagen!

Niels
Breda

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Helemaal goed!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Marianne
Boxtel

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Ons schoolreisje leek in het water te vallen, maar door fijne en hulpvaardige medewerkster van het regenpakhuis hebben we op tijd 200 regen poncho’s geleverd gekregen! Top!

Kim
Den Haag

Gepubliceerd op:
27/09/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snel en goed

Bestellen ging heel gemakkelijk, en het bestelde product werd snel geleverd.

Patrick
Montfort

Gepubliceerd op:
24/09/2022
Aanbeveling: Ja

8
Prettig bedrijf

Telefoon wordt snel opgenomen en de service is prima en persoonlijk. De regenbroek werd zelfs opgemeten zodat ik vrijwel zeker was dat hij zou passen en dat klopte ook.

kea
Maastricht

Gepubliceerd op:
23/09/2022
Aanbeveling: Ja

7
Met 1 dag in huis .

Met 1 dag in huis ,super snel .

Maurice
Nibbixwoud

Gepubliceerd op:
22/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima product, snelle levering, goed verpakt

Prima product, snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website.

Vincent
Wijchen

Gepubliceerd op:
20/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfecto!

Snelle levering, volgende dag in huis. Klantenservice reageert snel op vragen en zijn telefonisch goed bereikbaar

Boaz
Barneveld

Gepubliceerd op:
15/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Duidelijke website en een hele snelle levering als je snel iets nodig hebt.

Patricia
Krommenie

Gepubliceerd op:
12/09/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top

Goeie en makelijke site

Marcel
Rijswijk

Gepubliceerd op:
30/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snelle reactie en snelle verzending

Op mijn e-mailtje met een vraag, kreeg ik snel een reactie. Het bestelde werd ook snel verzonden. Maanden geleden belde ik ze met een vraag over een ander product en toen werd ik vriendelijk en met uitvoerige informatie geholpen.

Anneke
Amsterdam

Gepubliceerd op:
29/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Tevreden

Van bestelling tot levering uitstekend Maat m beetje groot maar in de winter op de fiets is handig

R
Zoutelande

Gepubliceerd op:
26/08/2022
Aanbeveling: Ja

8
Leuke kinderrechten jasjes en zeer snelle levering

Had als kado's 2 regenjasjes nodig, deze waren leuk gekleurde , volgende ochtend geleverd, prima

René
Nijkerk gld

Gepubliceerd op:
15/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top service

Makkelijke website en de telefoniste was ontzettend deskundig en vriendelijk

Marc
Nieuwegein

Gepubliceerd op:
13/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
goeie regenpak

zeer goeie regenpak

marcel beekmans
Zaandam

Gepubliceerd op:
11/08/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Bij ontvangst van mijn bestelling was deze niet helemaal in orde na een gesprek per telefoon is alles op een vriendelijke manier geregeld. Ik weet waar ik terecht kan voor een volgende bestelling PRIMA!!

Leen
Hoogvliet Rotterdam

Gepubliceerd op:
18/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
Snelle levering

Snelle levering en complimenten voor kleine verpakking. Regenjas kwaliteit ook als verwacht.

Anita
Helmond NL

Gepubliceerd op:
14/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Zéér vriendelijke verkoopsters die tijd voor je nemen om het juiste product cq de juiste maat aan te

Door mijn "maatjemeer" is het moeilijker de juiste maat te vinden. Een XXL joggingbroek is geen XXL regenbroek. Daar zijn we dus even mee bezig geweest. Maar niets was te veel en na een vertraagde levering van de juiste maat helemaal blij.

John
Barendrecht

Gepubliceerd op:
07/07/2022
Aanbeveling: Ja

9
De levering en kwaliteit was goed

De regenponcho voldoet prima en is van goede kwaliteit

Gerard
Veenendaal

Gepubliceerd op:
05/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
Fantastisch

Goede kwaliteit, goede prijs en ontzettend snel geleverd.

Vicencia
Alphen aan den Rijn

Gepubliceerd op:
01/07/2022
Aanbeveling: Ja

10
vlot geleverd.

Vlot en netjes afgehandeld. De omschrijving van de laarzen komt overeen zoals beschreven. Ben daarom heel blij met deze laarzen omdat ik geen knielaarzen aan kan.

Thea
gemonde.

Gepubliceerd op:
22/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Heel gemakkelijk dragen

Wel handing

Hillie Torensma
Drachten

Gepubliceerd op:
20/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle service

***

Els
Teteringen

Gepubliceerd op:
17/06/2022
Aanbeveling: Ja

3
Product voldoet niet aan de verwachtingen

Uit de omschrijving was niet op te maken dat z’on product was met die kwaliteit. En zeker met die prijs had ik iets anders verwacht.

Jacob
Groningen

Gepubliceerd op:
16/06/2022
Aanbeveling: Nee

10
Snel krijgen wat je besteld hebt.

Door de ruime keuze kan je precies bestellen wat je wilt. De bestelling wordt snel geleverd...

Martine
Amsterdam

Gepubliceerd op:
16/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfect

Snel geregeld.ruilen van maat ging ook soepel

Robert
Maastricht

Gepubliceerd op:
13/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Goed

Kwaliteit is goed

Riek
Leeuwarden

Gepubliceerd op:
12/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Nooit meer kleddernat onderweg

Snelle levering en werd hier van goed van op de hoogte gehouden. Pasvorm was goed en in de regenbroek zaten diversen ritsen om het aan en uit te trekken. Gemakkelijk om aan en uit te trekken binnen 5 min.

Wilfred
Oosterhout

Gepubliceerd op:
08/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Goed

Prima webshop

Carmen
Idskenhuizen

Gepubliceerd op:
08/06/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle levering

Snelle levering en prima artikel, precies wat ik wilde hebben.

Margriet
Eindhoven

Gepubliceerd op:
04/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
Gewoon goed!

Ik heb al vaker besteld bij hen en het blijft goed. Veel keuze en snelle levering. Ooit een keer contact gehad met hun klantenservice en dat was ook zeer positief, correct en snel opgelost. Kortom een echte aanrader!

Vivian
Almelo

Gepubliceerd op:
03/06/2022
Aanbeveling: Ja

10
uitstekend

Mooi regenpak en snel geleverd.Wel heel fijn met dit echte Hollandse weer;)

RJ
Renkum

Gepubliceerd op:
31/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Perfect

Heel fijn dat het regenpak te bestellen is in twee aparte maten, voor broek en voor jas. Verder werd deze snel geleverd.

Frans
Lent

Gepubliceerd op:
30/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Goede service!

Het regenpak wat ik oorspronkelijk besteld had, was niet leverbaar. Ik ben direct gebeld door de klantenservice met uitleg en zij adviseerden mij een andere kleur of een ander pak. Het nieuwe regenpak werd diezelfde dag nog verstuurd.

Merel Vesseur
Oude Wetering

Gepubliceerd op:
30/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Alles was goed

Zowel levering als product zelf heel goed

Eveline
Doesburg

Gepubliceerd op:
14/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima service

Ik had mijn regenjack snel in huis, maar helaas was het te krap. Daarop heb ik een ander merk besteld. Binnen 1 week was dit ook weer geleverd en kreeg ik het teveel betaalde bedrag netjes weer teruggestort.

Liesbeth
Tilburg

Gepubliceerd op:
10/05/2022
Aanbeveling: Ja

9
Heel goed , mooie website

Zocht al lang naar een regenbroek die je opzij helemaal open kunt ritsen , bij Regenpakhuis gevonden ! Geweldige broek , nu.................nog regen

ML
Baarle Nassau

Gepubliceerd op:
10/05/2022
Aanbeveling: Ja

10
Prima

Prima, netjes op tijd gekregen en de regen poncho is goed!

yvonne
Driebergen

Gepubliceerd op:
26/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle service en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een regenpak van goede kwaliteit. De maten zijn goed omschreven. En het pak zit goed.

Claudia
Meppel

Gepubliceerd op:
19/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Snelle en goede levering

Ruime keus, snel en goed geleverd.

Peter Jan
Apeldoorn

Gepubliceerd op:
16/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Snel

Snelle en goede bezorging. Fijne regenbroek

Ellen
Groiningen

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Vlotte en correcte afhandeling

Het product voldoet aan de.verwachting

Ben
Delfzijl

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

8
Veel keus , snelle levering

Veel verschillende model broeken Ook voor een maatje meer Goede kwaliteit/ prijs 2dagen later in huis Top

Marieke
Alkmaar

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja

10
Top!

Prima producten, fijne aanbiedingen en snelle levering.

Mirjam
Udenhout

Gepubliceerd op:
15/04/2022
Aanbeveling: Ja